EvaLindas syrskakor

Ingredienser

ca 40 bitar

  • 3 ägg
  • 3 msk syrsmjöl
  • 1 dl socker
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 dl mjöl
  • 50 gr malda hasselnötter

Gör såhär:

Vispa ägg och socker pösigt, blanda alla torra ingredienser i en skål, häll i dem och rör ihop smeten försiktigt tills den blir omblandad. smeta ut den på ett bakplåtspapper och grädda i mitten i ca 8 min (beroende på ugn) i 200grader. Dela kakan i fyrkanter eller rektanglar och ät direkt eller låt dem torka på ett galler över natten till härligt krispiga skorpor.

 

Varje bit innehåller:

30 kcal
2 gr protein
1,5 gr fett
3,5 gr kolhydrater
0,2 fibrer

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *